В Одесі Opel на єврономерах збив трьох нацгвардійців: є загиблі

30 березня 20:51

Водій Opel не впорався з керуванням і вилетів на тротуар, збивши трьох пішоходів.

 

В Одесі автомобіль Opel на єврономерах збив трьох нацгвардійців, які заступили перед виборами на чергування. Внаслідок події, один чоловік загинув, двоє інших госпіталізовані в лікарню. Про це поінформував керівник Нацполіціі Сергій Князєв.

"Одеса. "Опель"на євробляхах кілька хвилин тому збиває трьох гвардійців, які напередодні виборів заступили на патрулювання. Один нацгвардієць загинув на місці, двоє - госпіталізовані. В "Опелі" троє травмованих. Водій затриманий", - написав Князєв.

В обласній поліції уточнили, що аварія сталася близько 17:00 на розі вулиці Кишинівська і проспекту Добровольського - зіткнулися автомобілі Opel Omega і Mercedes. За попередніми даними, "евробляхер" на великій швидкості вирішив проскочити на жовте світло, але зіткнувся з іншим авто і вилетів на тротуар, де стояли військовослужбовці Нацгвардії, уточнив радник начальника Головного управління поліції в Одеській області Руслан Форостяк в Facebook.

Він додав, що внаслідок ДТП загинув молодий хлопець, ще двоє з наряду в тяжкому стані, за їх життя борються медики.

"В авто евробляхера перебувала жінка і неповнолітня дитина, сам водій та його пасажири живі, проте отримали тілесні ушкодження і спрямовані до медичного закладу", - додав Форостяк.

Відносно водія вирішується питання про затримання в порядку ст. 208 КПК України на підставі обґрунтованого звинувачення у злочині, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України.

Раніше повідомлялося, що в Броварах Київської області співробітник правоохоронних органів збив на смерть пішохода. Оперуповноважений з місця ДТП втік, однак пізніше сам з'явився у відділення поліції, де його затримали слідчі ДБР.