В Лісниках, де побили журналістів, справді земля заступника Авакова - ЗМІ

05 травня 17:07

В якості доказу журналіст наводить відповідні документи, які підтверджують, що земля і будинки оформлені на його дочка.

 

Земля і будинки Лісників, від яких відхрещується заступник міністра внутрішніх справ Сергій Чеботар, дійсно належать йому, стверджує журналіст Денис Бігус.

В якості доказів він наводить відповідні документи.

"Держакти на нерухомість абсолютно однозначно підтверджують - земля під будинком в Лісниках (та й самі будинки! вдома, він там не один) оформлені на дочку заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чоботаря: землю доньці, до речі, подарували", - повідомив Бігус.

Згідно з документами, які оприлюднили у програмі "Наші Гроші" на каналі ZIK, земля записана на Оксану Сергіївну Чоботар.

Крім цього, за словами Бігуса, встановлена особа одного з нападників на знімальну групу, коли та готувала сюжет 28 квітня.

"Він (нападник – ред.) теж чітко і безпосередньо пов'язаний з Чеботарями. Документарно", - додав Бігус.

При цьому в повідомленні телеканалу зазначають, що документи показали начальнику Чоботаря – Міністру внутрішніх справ Арсену Авакову.

"Але міністр зробив вигляд, що не почув і навіть не побачив ні журналіста, ні документів", - зазначили у повідомленні каналу.

Читайте також: З обшуком до Козаченко прийшли співробітники МВС, начальника яких вона вимагає звільнити - журналіст

Увечері 28 квітня журналіст одного з телеканалів повідомив у чергову частину райвідділу, що невідомі особи напали на знімальну групу і забрали відеореєстратор, а також відеокамеру.

Постраждалий журналіст телеканалу ZIK Денис Бігус повідомив, що знімальна група готувала сюжет про будинки урядових осіб. В даному випадку розглядався ділянку заступника глави МВС Сергія Чоботаря.

30 квітня Сергій Чоботар відхрестився від скандалу з будинком і побиттям журналістів.