В Києві обмежили рух шляхопроводом на перетині Броварського проспекту та вулиці Будівельників

20 березня 10:26

Одна із несучих балок була пошкоджена при транспортуванні гусеничного крану.

 

У Києві частково закрили рух шляхопроводу на перетині Броварського проспекту та вулиці Будівельників у напрямку бульвару Верховної Ради. Рішення прийняли після того, як у вівторок, 19 березня, було пошкоджено балку прогонової будови шляхопроводу, повідомили в КК "Київавтодор".

"Вдень водій тралу, на якому перевозився гусеничний кран RDK-25, не врахувавши габарити штучної споруди, пошкодив балку № 4 у другому прогонi шляхопроводу на перетині Броварського проспекту та вул. Будівельників. Балка пошкоджена із втратою несучої здатності", - зазначили в корпорації.

Кран перевозили без погодження із "Київавтодор", у стані, не приведеному до транспортного положення (із перевищенням габариту), без документів та необхідного супроводу.

"Із метою забезпечення безпечного руху транспорту прийнято рішення про закриття правої смуги та проведення випробування й обстеження спеціалізованою лабораторією. За результатами обстеження будуть прийняті подальші рішення щодо виконання необхідних ремонтних робіт", - зазначили в підприємстві.

У Києві з 16 березня було закрито на реконструкцію Шулявський шляхопровід, який підлягає демонтажую Рух транспортних засобів організовано прилеглими вулицями. До кінця року планується завершити будівництво нового шляхопроводу.

Через проведення реконструкційних робіт на Шулявському шляхопроводі закривається рух тролейбусів №№ 22, 27, 42. Наземний громадський транспорт також змінить маршрути руху. У КМДА показали схеми тимчасових маршрутів автобусів та тролейбусів.