В Донбасі біля кордону з Росією ОБСЄ зафіксувала вантажівку із зеніткою

12 жовтня 17:01

Вантажівка із зенітною установкою був частиною колони машин, які рухалися дорогою без прикордонно-пропускних знаків.

 

Спостерігачі ОБСЄ зафіксували на непідконтрольній владі території Донбасу біля кордону з Російською Федерацією колону вантажівок, які вночі їхали дорогою, де відсутні прикордонно-пропускні знаки. Одна з таких вантажівок перевозив зенітну установку. Про це прес-служба ОБСЄ повідомила на своїй сторінці у Facebook.

"В непідконтрольному уряду районі Донецької області недалеко від кордону з Російською Федерацією БПЛА СММ дальнього радіусу дії знову виявив колону вантажівок, які посеред ночі їхали ґрунтовою дорогою, де відсутні прикордонно-пропускні пункти. Одна з вантажівок перевозив зенітну установку", - йдеться в повідомленні.

В ОБСЄ зазначили, що раніше місія вже фіксувала колони вантажівок з критими вантажними відсіками, які заїжджали в Україну і виїжджали з неї в цьому районі.

Нагадаємо, в авусте СММ ОБСЄ зафіксувала в Донбасі чергову колону вантажівок з Російської Федерації, які незаконно перетнули російсько-український кордон. За даними СММ ОБСЄ вантажівки перевозили боєприпаси для важкої зброї і нові зразки російських систем радіоелектронної боротьби.