Унаслідок пожежі в Одесі загинула студентка, а не викладачка

04 грудня 18:29

Дівчина померла через 15 хвилин після госпіталізації, повідомили лікарі.

 

В Одесі унаслідок масштабної пожежі у шестиповерховій будівлі загинула 17-річна студентка, а не 43-річна викладачка коледжу. Про це повідомляє місцеве видання "Пушкінська" з посиланням на головного лікаря міської клінічної лікарні №1 Євгена Григор'єва.

Загибла під час пожежі вистрибнула з вікна і померла через 15 хвилин після госпіталізації. Спочатку співробітник Держслужби з надзвичайних ситуацій помилково упізнав її як свою 43-річну дружину – співробітницю економічного коледжу, який розташований у цій будівлі.

Зазначається, що наразі у МКЛ №1 перебувають шість осіб. У реанімації залишаються два рятувальники: один із тяжкою черепно-мозковою травмою, другий з переломами кінцівок і тазу. З шести доставлених постраждалих - п'ятеро співробітники ДСНС.

Прессекретарка міського департаменту охорони здоров'я Альона Вельможко уточнила, що загалом постраждалих 24, зокрема 13 студентів. Їх госпіталізували до лікарень, які відповідають отриманим травмам.

Читайте також: В Одесі розшукують п'ятьох працівників і студентів згорілого коледжу

Нагадаємо, масштабна пожежа в шестиповерховому будинку на розі вулиць Пушкінської і Троїцької в Одесі спалахнула на третьому поверсі близько 10:00 години ранку.

Пам'ятка архітектури відома як прибутковий будинок Асвадурова, зараз у ньому розташовуються офіси фірм, інститут морської біології, філія інституту археології НАН України та коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу.

Відкрито справу за ч. 2 статті 270 Кримінального кодексу – порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що спричинило тяжкі наслідки.