"Укрзалізниця" відновлює повернення квитків онлайн

15 сiчня 14:43

Призупинення повернення проїзних документів через інтернет діяло з середини грудня.

 

Компанія "Укрзалізниця" у вівторок, 15 січня, о 16:00 відновлює операції повернення квитків на сайті booking.uz.gov.uа, на мобільній версії сайту й мобільних додатках. У прес-службі компанії нагадали, що призупинення повернення проїзних документів через інтернет діяло з метою запобігання зловживанням у період перевезень з грудня минулого року.

В "УЗ" зазначили, що обмеження допомагає запобігати спекуляціям та іншим зловживанням із квитками під час новорічних свят. За результатами аналізу, переважна кількість квитків викуповується через інтернет у перші хвилини відкриття продажу, а потім значна частина повертається в продаж перед відправленням поїзда. Це демонструє, що квитки викуповують для їх подальшого перепродажу, наголосили у компанії.

У прес-службі додали, що вжиті заходи мали на меті забезпечити надходження у вільний продаж місць для реального пасажира.

Раніше повідомлялося, що акціонерне товариство "Укрзалізниця" планує двічі підвищувати тарифи на пасажирські перевезення в 2019 році. Підвищення тарифів планується на 12% з 1 квітня і ще на 12% з 1 жовтня цього року.