Українські військові взяли під контроль село на лінії розмежування АТО

31 сiчня 17:47

Новоолександрівка довгий час була буферною зоною між ЗСУ та російськими військами.

 

Українські військові просунулися вздовж лінії розмежування, поліпшивши своє тактичне становище, і встановили контроль над селом Новоолександрівка на лінії розмежування в Луганській області, околиці якого з 2015 року були крайніми позиціями українських військових із одного боку і російських найманців з іншого.

"У це село ми зайшли кілька днів тому. Противник, звичайно, намагається повернути втрачене, вдень працюють і снайпери, і стрілецька зброя, вночі прострілюють із великокаліберних кулеметів. Але ми вже міцно вчепилися в цей шматок землі", - розповів військовослужбовець Костянтин.

За даними перепису населення 2001 року кількість мешканців цього села становила 124 людини, з початком бойових дій їх стало менше 20.

Зазначимо, що російсько-терористичні війська протягом минулої доби, 30 січня, три рази обстріляли позиції українських військових в Донбасі. Також російські війська в Донбасі продовжують активне ведення розвідки бойового розташування сил АТО за допомогою безпілотних літальних апаратів