Учасник боїв у ДАПі вимагає від Зеленського вибачень за жарти про Україну та оголосив голодування

13 квiтня 05:30

Микола Воронін, ветеран АТО, вимагає від шоумена вибачитися за жарти про Україну, учасників Євромайдана, томос про автокефалію ПЦУ.

 

Ветеран антитерористичної операції на сході України, учасник боїв у Донецькому аеропорту, Микола Воронін оголосив голодування і висунув ряд вимог до кандидата у президенти України, шоумена Володимира Зеленського; сам Воронін розповів про це у відеозверненні, записаному в аеропорту "Бориспіль", де він голодує, і опублікованому на його сторінці в Facebook.

Зокрема, Воронін вимагає від Зеленського вибачитися за жарти про Україну, учасників евромайдана, томосі про автокефалію ПЦУ.

"Вимоги прості до пана Зеленського. Я хочу, щоб він вибачився перед народом України за свої жарти про актрису з німецьких порнофільмів. Я вважаю це ганьба якась, вибачився перед Кадировим, а перед українцями немає. Про термос, я хочу щоб він вибачився (томос про автокефалію Православної церкви України Зеленський в одному зі своїх номерів обізвав "термосом" – ред.) перед віруючими. Я хочу, щоб він вибачився перед Василем Голобородьком, ім'я якого вони вкрали для серіалу", – заявив Воронін.

Також Воронін вимагає від Зеленського здати аналізи на алко- та наркозалежність у незалежній лабораторії.

Як повідомлялося, 7 квітня Центральна виборча комісія оголосила офіційні результати першого туру виборів президента та призначила другий тур на 21 квітня.