У Запоріжжі на хабарі піймали офіцера поліції

08 листопада 18:27

Поліцейський зажадав 3,5 тисячі доларів за обіцянку не притягувати екіпаж судна до кримінальної відповідальності за розкрадання матеріалів.

 

У Запоріжжі дільничного офіцера поліції викрили в отриманні хабара у сумі 3,5 тисяч доларів за обіцянку не притягувати членів екіпажу судна "Укррічфлот" до кримінальної відповідальності за розкрадання матеріалів, повідомляє прес-служба ГПУ.

Як повідомляють у Генпрокуратурі, офіцер вимагав та отримав хабар за вирішення питання про непритягнення членів екіпажу паливно-заправного судна "Укррічфлот" до кримінальної відповідальності у зв'язку з розкраданням ними пально-мастильних матеріалів, а також повернення їхнього вилученого транспортного засобу.

Поліцейський був затриманий при отриманні хабара в порядку ст. 208 КПК України. Проводяться слідчі та процесуальні дії. За місцем роботи і проживання затриманого проводяться обшуки.

Військова прокуратура Запорізького гарнізону Південного регіону України готує повідомлення затриманому про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК, і клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Як повідомлялося раніше, спійманого на хабарі начальника поліції охорони Сергія Будника звільнили з займаної посади. У жовтні суд відновив його на посаді, незважаючи на підозри в хабарництві.