У стрільця в Вороненкова знайшли кілька посвідчень - ГПУ

23 березня 20:47

Документи підтверджують українське громадянство вбивці.

 

У вбивці екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова були знайдені кілька посвідчень, які підтверджують, що він є громадянином України, повідомила в ефірі 112 прес-секретар генпрокурора України Лариса Сарган.

"Зараз перевіряються всі документи, які були при вбивці. Я не можу надати інформацію, чи правдиві вони, залишимо це для слідчих", - сказала вона.

"За документами, що він громадянин України. Були знайдені ще кілька посвідчень, вони зараз перевіряються слідчими. Не будемо поспішати з цією інформацією", - додала Сарган.

У Києві застрелили отримав українське громадянство екс-депутата російської Держдуми Дениса Вороненкова. Кілер відкрив по ньому вогонь біля готелю "Прем'єр-Палас" у центрі столиці, куди Вороненков йшов на зустріч з ще одним колишнім депутатом Держдуми РФ Іллею Пономарьовим.

Вбивця, за інформацією ЗМІ, стріляв в екс-депутата практично в упор. В ході нападу між кілером і охоронцем зав'язалася перестрілка, під час якої вони обидва отримали поранення. В поліції вже підтвердили смерть кілера, відповідального за вбивство Вороненкова. За словами Юрія Луценка, в даний момент встановлено, що до місця вбивства стрілка підвіз автомобіль Daewoo. Водночас, охоронець вбитого екс-депутата живий і співпрацює зі слідством.