У справі про вбивство харківського судді допитали 40 тис. осіб

25 жовтня 18:33

Після резонансного вбивства судді з Харкова міліція обшукала покинуті будинки, підвали, горища і допитала 40 тис. осіб. Результату досі немає.

 

Понад 40 тисяч осіб допитано в рамках розслідування вбивства судді Володимира Трофимова і його сім'ї, провели майже 800 експертиз, а кримінальне провадження налічує близько 500 томів. Про це йшла мова у Харкові під час заслуховування з розслідування скоєння цього резонансного злочину за участі міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка.

Як повідомляє прес-служба МВС, під час слідства правоохоронці відпрацювали значну кількість приміщень, в тому числі покинуті будинки, підвали, горища, колектори теплотраси, каналізаційні комунікації.

Під час заслуховування були визначені основні версії і подальші дії правоохоронців щодо розслідування цього злочину. Досудове розслідування триває та знаходиться на особливому контролі керівництва МВС.

У робочій нараді взяли участь прокурор Харківської області Геннадій Тюрін, перший заступник начальника Головного слідчого управління Олександр Гончаров, начальник Департаменту карного розшуку Василь Паскал і представники правоохоронних органів Харківщини.

Як повідомлялося, 15 грудня була вбита сім'я судді Фрунзенського району міста Харкова. Загинули сам 58-річний Володимир Трофимов, його 59-річна дружина, 30-річний син і 29-річна цивільна дружина сина. У всіх чотирьох були відрізані голови. Слідство розглядає кілька версій злочину. Одна з них пов'язана з професійною діяльністю судді, інша - з його захопленням (колекціонування орденів, медалей, монет), третя - замовне вбивство. !zn

Читайте також:

Москаль: Розслідування вбивства харківського судді зайшло в глухий кут

Сліди вбивць харківського судді ведуть на Донбас

У міліції визнали, що при розслідуванні вбивства судді Трофимова були допущені помилки

Затримано одного з підозрюваних у вбивстві харківського судді Трофімова