У Нікополі біля гаражу місцевого депутата стався вибух

01 лютого 09:43

Зараз чоловік знаходиться у реанімації.

 

У Нікополі Дніпропетровської області в середу ввечері стався вибух невстановленого предмета, внаслідок якого постраждав чоловік. У свою чергу місцеве видання "Інформатор" повідомило, що в результаті вибуху постраждав депутат міськради Олександр Рибаков.

"Подія сталася о 18:30 на вулиці Трубченка міста Нікополя біля гаражів. У результаті вибуху невстановленого предмета 57-річний чоловік отримав осколкове поранення ноги. Постраждалого госпіталізували", – йдеться в повідомленні Національної поліції Дніпропетровської області.

За словами очевидців, вибух стався у той момент, коли їхній сусід Олександр Рибаков загнав свою машину в гараж біля будинку. В результаті вибуху депутату травмувало ногу і він втратив багато крові. Потерпілого доставили в хірургічне відділення міської лікарні, прооперували і перевели у відділення реанімації.

На місці події працюють вибухотехніки та слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, 29 січня в Харкові на вул. Клочківській біля супермаркету вибухнув пакет. У результаті події 53-річну жінку з попереднім діагнозом рвана рана стегна і хлопчика 2016 народження з рваною раною на обличчі доставили в лікарню.