У Мукачеві Нацполіція затримала групу наркоторговців

19 липня 01:55

У процесі затримання поліцейські застосували по зловмисникам вогнепальну зброю.

 

У Мукачеві Закарпатської області співробітники Національної поліції у середу, 18 липня, провела спецоперацію із затримання членів організованої групи наркоторговців; під час затримання через вчинення опору поліцейські застосували по зловмисникам вогнепальну зброю, повідомляє прес-служба Головного управління Нацполиции в Закарпатській області.

За інформацією правоохоронців, було встановлено, що учасники групи наркоділків протягом тривалого часу займалися виготовленням і поставкою наркотичних засобів і психотропних речовин в особливо великих розмірах як на території регіону, так і за його межами. При затриманих було виявлено і вилучено велику партію наркотичних засобів, а також вогнепальну і холодну зброю.

"У ході затримання один зі зловмисників вчинив опір законним вимогам поліцейських. Тому для зупинки транспорту, в якому пересувався зловмисник, співробітники поліції були змушені застосувати вогнепальну зброю. Постраждалих немає. Всі члени групи затримані. В даний час вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Слідчі дії тривають", - йдеться в повідомленні.

У свою чергу лідер націоналістичного руху "Карпатська січ" Тарас Деяк написав у Facebook, що затримані наркоторговці нібито належать до ромської національності.

Як повідомлялося раніше, у "Борисполі" затримали групу наркодилерів із кокаїном на 30 мільйонів гривень. Злочинну групу організував громадянин Туреччини. 42-річний турок забезпечував закупівлю та постачання наркотиків на територію України.