У "ЛНР" з метою викупу викрадають місцевих жителів за "шпигунство на користь України" - ІС

08 квiтня 09:45

Бойовикам в Донбасі ввижаються "українські диверсанти".

 

У "ЛНР", слідом за "ДНР", розпочато широкомасштабне полювання "на українських шпигунів", повідомляє координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook.

"Голова "МГБ ЛНР" Леонід Пасічник заявив про те, що на полігоні ВСУ у Львівській області (Новояворов) "інструктори НАТО" готують українські ДРГ, які нібито закидаються на територію окупованих районів Донбасу для здійснення диверсій і терористичних актів", - пише він.

Також, за словами Пасічника, "українські диверсанти" готуються і в "центрах НАТО" в Грузії.

У зв'язку з цим "МГБ ЛНР" розіслало циркуляр "органам військової контррозвідки" для проведення відповідних контрдій.

"Вже зафіксовані випадки викрадення місцевих жителів за звинуваченням у "шпигунстві на користь України" з метою подальшого викупу", - зазначає Тимчук.

Оперативные данные группы "Информационное Сопротивление".В течение прошедших суток российско-террористические войска н...

Опубликовано Дмитрием Тымчуком 7 апреля 2016 г.

Разом з тим, за даними ІС, в Макіївці бойовики посилено ведуть "полювання на українських шпигунів". Одного з місцевих жителів заарештували за підозрою у коректуванні вогню для української артилерії. В якості речового доказу бойовики представили велосипедний дзвінок радянського зразка.