У лікарні помер ще один постраждалий від вибуху гранати у суді Нікополя

30 листопада 14:42

Кількість травмованих також зросла.

 

У лікарні Нікополя Дніпропетровської області під час операції помер ще один постраждалий під час вибуху гранати в будівлі суду. Ним виявився підсудний, якого доставили з суду, де стався вибух.

"Помер учасник судового процесу при наданні допомоги в лікарні. Це один із підсудних - 1977 року народження. Перед цим його оперували", - повідомив прес-секретар Національної поліції Ярослав Тракало, пише "Українська правда".

У свою чергу начальник відділу комунікацій поліції Дніпропетровської області Ганна Старчевська повідомила, що кількість поранених від вибуху двох гранат збільшилася до 10 осіб.

У четвер в 11:20 р. Нікополі під час засідання суду у справі про вбивство батько загиблого витягнув дві гранати і підірвав їх. Від вибуху загинув він сам, також повідомлялося, що осколкові поранення отримали сім осіб: троє підсудних, два співробітника конвойної служби, співробітники суду і декілька цивільних осіб, їх особи встановлюються. Всі потерпілі доставлені в лікарні.

Нагадаємо, в лютому 2016 року у Нікополі невідомі розстріляли автомобіль Geely, в результаті чого загинули двоє пасажирів. Один із них був сином чоловіка, який підірвав гранати в суді. Чоловік підірвав гранати після того, як суд вкотре переніс засідання.