У лавах бойовиків ОРДО зафіксовано спалах туберкульозу – ІС

16 квiтня 12:59

У ряді випадків мова йде про відкриту форму.

 

У декількох підрозділах російсько-окупаційних військ в Донбасі зафіксовано спалах туберкульозу, повідомляє координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"Одразу в декількох бригадах "1-го АК ДНР" зафіксовані випадки захворювання на туберкульоз. У ряді випадків мова йде про відкриту форму", - пише координатор ІС на своїй сторінці в Facebook.

Командування бойовиків "1 АК" терористичної організації "ДНР" наказало провести повну перевірку всіх терористів і російських найманців в усіх частинах і підрозділах "армійського корпусу", аби виявити хворих на туберкульоз.

Нагадаємо, у травні минулого року на передових позиціях і базах терористів "9-го омп морської піхоти 1 АК ДНР" у Новоазовському районі було зафіксовано спалах педикульозу.

У квітні цього року ватажки "ДНР" зажадали від Росії додаткові партії вакцини від гепатиту "А" у зв'язку із загрозою епідемії захворювання на тимчасово окупованій території сходу України.

Детальніше про проблеми боротьби з туберкульозом читайте у матеріалі Оксани Онищенко ""Я вірю у світ, вільний від туберкульозу"" в тижневику "Дзеркало тижня. Україна".