У Коломиї зіткнулися легковик і мікроавтобус, загинули дві дитини

07 вересня 18:18

Дорогою до лікарні помер ще один постраждалий.

 

У місті Коломия Івано-Франківської області на Об'їзній дорозі сталася дорожньо-транспортна пригода за участю легкового автомобіля Renault Megane і мікроавтобуса Mercedes Sprinter. Як повідомляє прес-центр Держслужби з надзвичайних ситуацій, загинуло троє осіб, у тому числі двоє дітей.

Інформація про аварію надійшла рятувальникам о 15:36 у п'ятницю, 7 вересня. На місці події було встановлено, що травми отримали дев'ять людей, загинули дві дитини у віці 5-6 років.

"За уточненою інформацією від медичних працівників, дорогою до лікувального закладу померла ще одна особа (дані загиблих і травмованих встановлюються)", - повідомили в ДСНС. Постраждалих доставлено до Коломийської центральної районної лікарні.

Нагадаємо, що 21 липня стартували масові перевірки пасажирського транспорту через низку смертельних ДТП за участю автобусів. У ході перевірок правоохоронці виявили 50 водіїв, які керували автобусами в стані алкогольного сп'яніння. Також було виявлено майже 1,5 тисячі технічно несправних транспортних засобів, що використовуються для перевезення пасажирів.