У Києві водій протаранив три автомобілі і втік з місця подій на "блатній" машині

21 серпня 01:45

Поліцейські не змогли (або не захотіли) затримувати винуватця ДТП, зате за різними приводами затримали кількох очевидців.

 

У понеділок, 20 серпня, на Дніпровській набережній сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода за участю відразу чотирьох автомобілів, повідомляє інформаційний портал "Київ Оперативний" на сторінці у Facebook.

На відеозаписах з місця подій відмінно видно, що водій BMW на величезній швидкості намагався обігнати машини, які їхали попереду. Маневр йому не вдався, і горе-водій доблесно протаранив відразу три машини, в'їхавши у дальню (в просторіччі таке ДТП називають "паровозик").

"Хоча на місці було аж 4 екіпажі швидкої допомоги, за попередньою інформацією - постраждалих вдалося уникнути", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляє інший київський інформаційний портал dtp.kiev.ua, поліцейським не вдалося затримати винуватця аварії; спочатку він начебто здався, але потім навідріз відмовився проходити будь-яке освідчення свого стану, а потім і зовсім втік з місця інциденту на машині з "блатними" номерними знаками.

"У головного підозрюваного бів при собі травматичний пістолет, яким він погрожував всім навколо. Далі зі слів очевидців: "Приїхав автомобіль із номерами 7777 швидко забрали всі особисті речі з БМВ"", - йдеться у повідомленні.

Зате, наголошується у повідомленні, "доблесні" патрульні не розгубилися і під час своїх тривалих розглядів заарештували кілька очевидців.

"Одного за те, що він торкнувся патрульної машини, другого - за образи у бік представника нацполіції. Все тривало близько двох годин. Зібралося більше сотні людей, які вимагали огляду на алкоголь. Кілька разів виникла бійка між патрульними і громадянами", - пише портал.

Як повідомлялося, 19 серпня в Сумах автомобіль патрульної поліції після удару в бік вилетів на тротуар, скоїв наїзд на пішоходів і перекинувся.

За попередніми даними, автомобіль Audi A4, що рухався на зелене світло світлофора, не пропустив патрульний екіпаж, що їхав на виклик з включеною сиреною і світловими сигналами синього і червоного кольору.

Під час ДТП постраждали семеро осіб, в тому числі співробітниця патрульної поліції, яку рятувальникам довелося витягати з службового автомобіля за допомогою спецобладнання. Стан двох постраждалих медики оцінюють як важкий.