У Києві відкрили після реконструкції зоопарк: що змінилося

24 травня 02:19

У КМДА назвали вартість квитків в зоопарк після оновлення.

 

23 травня в Києві після першої за 50 років реконструкції відкрили зоопарк. Напередодні мер столиці Віталій Кличко повідомив, що мова йде про першу чергу.

За його словами, територія зоопарку змінилася - "нова вхідна група з хорошою площею і новими приміщеннями, громадські туалети, медпункт, сучасний універсальний вольєр для тварин і птахів".

На вході в Київський зоопарк відвідувачам вимірюють температуру, без масок не пускають.

Вартість квитків для дорослих становить 100 гривень та 50 гривень - для дітей. Працює зоопарк: вівторок-неділя - 9.00 до 16.00, а в понеділок - з 12.00 до 16.00.

У той же час у звіринці триває будівництво нового приматника, океанаріуму, а також фудкорту і великого паркінгу для відвідувачів на 500 авто, який відкриють у липні. Реконструкція Київського зоопарку почалася майже три роки тому - влітку 2017 року. На першу чергу з бюджету столиці виділили 200 млн грн.

У зоопарку тепер новий вхід, біля якого відвідувачів зустрічає 15-метровий різнобарвний жираф. Старий вхід закрили, а скульптури Левів і Зубра, які полюбилися киянам і гостям столиці з дитинства перенесли.