У Києві скоєно розбійний напад зі стріляниною: у бізнесменів відібрали 200 тисяч грн

23 грудня 19:16

У поліції повідомили, що злочинці поранили потерпілих.

 

У середу, 23 грудня, в Києві було скоєно розбійний напад зі стріляниною, в результаті якого злочинцям вдалося заволодіти 200 тисячами гривень.

Відділ комунікації ГУ Національної поліції України в Києві інформує, що близько 15.10 київські поліцейські отримали повідомлення про розбійний напад.

Четверо зловмисників із застосуванням зброї (попередньо - травматичної) викрали близько 200 тисяч гривень. Постраждалі отримали поранення рук і ніг.

Потерпілі повідомили, що прибули в столицю з Київської області для закупівлі цукру, про що домовилися з потенційними продавцями по телефону. Потім в промисловій зоні Дарницького району на них напали невідомі.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато кримінальне провадження за частиною 4 статті 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до 15 років в'язниці з конфіскацією майна.

Читайте також: Скоєно напад на офіс Facebook у Гамбурзі

17 листопада повідомлялося, що в Подільському районі Києва було скоєно пограбування банку: злочинець, погрожуючи гранатою і предметом, схожим на пістолет, заволодів 10 тисячами гривень.

3 листопада у Борисполі пограбували інкасаторів "Укрпошти", в результаті чого було викрадено 1,6 мільйона гривень.

10 липня в Харкові скоєно розбійний напад на поштове відділення. Тоді загинули три людини. 11 липня правоохоронці оприлюднили фоторобот грабіжника.