У Києві розпочалась зустріч Ялтинської Європейської Стратегії YES

13 вересня 17:30

Дискусії YES фокусуватимуться на вирішальних змінах, які матимуть значний вплив на всі аспекти життя.

 

У київському Мистецькому Арсеналі стартувала 15-та Щорічна зустріч Ялтинської Європейської Стратегії (YES) "Майбутнє покоління всього". Понад 400 провідних політиків, дипломатів, бізнесменів, громадських активістів та експертів із 28 країн візьмуть участь у конференції, організованій міжнародним форумом YES у партнерстві з Фондом Віктора Пінчука, передає кореспондент DT.UA.

На форумі 13 вересня виступатимуть голова наглядової ради YES, президент Польщі (1995-2005) Александр Квасьнєвські, мер Києва Віталій Кличко та засновник YES, Фонду Віктора Пінчука та групи EastOne Віктор Пінчук.

Дискусії конференції фокусуватимуться на майбутньому – на вирішальних змінах, які матимуть значний вплив на всі аспекти життя. Якими будуть завтрашні загрози суспільству, економіці та політиці? Які глобальні виклики чекають на нас? Яке майбутнє Сполучених Штатів, ЄС, НАТО, Росії? Як захистити демократію від маніпуляцій із зовні та як протидіяти дезінформації?

Організатори зазначають, що особливу увагу буде приділено наслідкам новітніх загроз для України, а також виклики, із якими стикається Україна на шляху свого розвитку. Під час дискусій зокрема торкнуться майбутніх президентських та парламентських виборів в Україні.

Перший день конференції розпочнеться з обговорення "комплексної картини" майбутнього і її бачення різними експертами. Потім будуть обговорення майбутнього демократії в епоху дезінформації і втручання у вибори, майбутнього США і Європи, впливу нових торгових воєн на майбутнє світової економіки, а також майбутнього НАТО. Також увагу приділять перспективам технології блокчейн.

Учасники форуму разом шукатимуть відповіді в різних форматах дискусій.

DT.UA є інформаційним медіа-партнером 15-й Щорічної зустрічі YES.

Довідка ZN.UA
Ялтинська Європейська Стратегія (YES) – провідний форум, де обговорюється європейське майбутнє України в глобальному контексті. YES сприяє розвитку нових ідей, налагоджує зв'язки України з міжнародними партнерами та підтримує сили, що виступають за зміни в Україні, розбудовує мережі тих, хто підтримує нову Україну по всьому світі.

Довідка ZN.UA
Фонд Віктора Пінчука – це незалежна приватна міжнародна благодійна організація в Україні. Був створений 2006 року бізнесменом та філантропом Віктором Пінчуком з метою надання можливості новим поколінням змінити країну та світ. Для її реалізації Фонд розробляє проекти та розбудовує партнерства як в Україні, так і поза її межами. З 2006 року у трансформацію України Фондом було інвестовано понад 125 млн. доларів США.