У Києві просто під час руху обстріляли маршрутку

15 травня 03:32

Маршрутне таксі здійснювало рейс до Броварів.

 

У Києві недалеко від станції "Лісова" у понеділок, 14 травня, пізно ввечері стався інцидент: невідомі обстріляли маршрутне таксі просто під час руху, розбивши вікно в задній частині транспортного засобу. Попри те, що в маршрутці перебували пасажири, ніхто не постраждав, повідомляє "Київ оперативний".

Напад стався на маршрутний автобус "Київ - Бровари" близько 23:00. Зазначається, що, ймовірно, нападники використали "щось типу "пневмата" чи "флобера".

У квітні невідомі обстріляли з гранатомета будівлю "Київміськбуда". Зазначалося, що снаряд поціливу відділ продажів компанії, де, зокрема, виявили хвостовик снаряду.

На початку березня в Києві невідомий невідомий стріляв з гранатомета у терасу ресторану в Шевченківському районі, внаслідок чого відбулося загоряння. За фактом умисного знищення або пошкодження майна розпочато кримінальне провадження.

Із автомата обстріляли позашляховик в підземному паркінгу на Дніпровській набережній півзахисника "Динамо" Дениса Гармаша. За інформацією Insider, причиною обстрілу автомобіля стали борги футболіста за гру на тоталізаторі.