У Києві пограбували квартиру заступника міністра економрозвитку Нефьодова

10 вересня 14:40

Нефьодов у цей час перебував в США.

 

У Києві невідомі пограбували квартиру першого заступника міністра економічного розвитку і торгівлі України Максима Нефьодова, поки останній перебував за кордоном. Як пише "Українська правда", інформацію підтвердили в поліції Києва.

"Так, була крадіжка. Його тривалий час вдома не було, тому, коли саме крадіжка була, незрозуміло. У поліцію звернулися вчора. Внесли відомості в ЄРДР за ч 3 ст. 185 (крадіжка). Розслідуємо", - розповіла спікер Нацполіції Києва Оксана Блищик.

За інформацією видання, з квартири Нефьодова на вулиці Шовковичній вкрали два годинники, техніку, а також прикраси його дівчини. За даними інших ЗМІ, грабіжник пробралися в квартиру з фасаду через вікно балкону, яке розбили.

Заступник Міністра Нефьодов також підтвердив, що став жертвою злодіїв. Судячи з Facebook першого заступника міністра економічного розвитку і торгівлі, минулого тижня він перебував фестивалі Burning Man в США.

Зазначимо, що одіозний Вадим Тітушко, ім'я якого стало кличкою, оголошений у розшук за підозрою в скоєнні серії розбійних нападів. За даними слідства, Тітушко скоював злочини в складі злочинної групи на території Київської області - зв'язавши господарів будинку, вони викрали гроші, після чого зникли з місця злочину на автомобілі господаря.