У Києві підтверджено ще три зараження коронавірусом

25 березня 01:51

У столичній лабораторії залишаються на перевірці 22 зразка від інших людей.

 

Мер Києва Віталій Кличко оголосив, що в столиці України, де вже виявлена більшість випадків зараження коронавірусом в країні, ще у трьох осіб лабораторні аналізи дозволили підтвердити діагноз COVID-19, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"Сьогодні ввечері ми отримали від Державної установи "Київський міський лабораторний центр МОЗ України" ще 3 лабораторно підтверджених випадків захворювання коронавірусом. Всі троє хворих киян - чоловіки. Двоє з них лікуються вдома на самоізоляції. Один, 51 річний киянин, повернувся з Франції, 21 березня був госпіталізований в Олександрівську лікарню з симптомами ГРВІ", - написав Кличко на своїй сторінці в Facebook.

Також мер Києва уточнив, що столична лабораторія МОЗ ще не дала відповіді по 22 зразками, взятими на аналіз від інших людей, у яких підозрюється зараження.

У Києві вже скасовані всі пасажирські перевезення, закриті кіоски, кав'ярні, припинено продаж алкогольних напоїв. Напередодні в Дніпрі підтверджена ще одна смерть від коронавірусу.

За даними моніторингу Університету Джона Хопкінса всього в Україні коронавірусом було заражено 97 осіб, троє з них померли, один одужав.