У Києві нетвереза водійка врізалася у маршрутку, семеро постраждалих

24 грудня 11:56

Жінка на "Міцубісі" виїхала на зустрічну смугу, повідомили у поліції.

 

У Дніпровському районі Києва сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля "Міцубісі" та маршрутного автобусу, унаслідок якої постраждали семеро пасажирів громадського транспорту. Про це повідомляє сьогодні відділ комунікації столичної поліції.

Вказується, що повідомлення про ДТП надійшло о 21:30 23 грудня. За попередніми даними, жінка-водій "Міцубісі" не впоралася з керуванням та виїхала на зустрічну смугу, де зіткнулася з маршруткою. Унаслідок цього семеро пасажирів отримали травми, з них п'ятеро потрапили до лікарні.

Як зазначили у поліції, 67-річна водійка легковика була нетверезою. Механізм та причини ДТП встановлять після проведення слідчих дій та експертиз.

Після отримання інформації від лікарів щодо ступеня тілесних ушкоджень постраждалих, вирішуватиметься питання про внесення відомостей до ЄРДР за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ.

За даними, які оприлюднив Державний дорожній науково-дослідний інститут імені М. Шульгiна, за 2018 рік в Україні зафіксовано понад 150 тисяч ДТП: з них 24,2 тисячі - з постраждалими, в яких загинуло 3,3 тисячі і було поранено 30,8 тисяч осіб. Детальніше про ситуацію на українських дорогах читайте у матеріалі Наталі Рингач "Правила дорожньої небезпеки" у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".