У Харкові зіштовхнулися два автобуси: 11 постраждалих

10 листопада 21:27

Серед постраждалих – двоє дітей.

 

В результаті зіткнення двох маршрутних таксі на Новоіванівському мосту в Харкові увечері в п'ятницю, 10 листопада, постраждали 11 осіб, у тому числі двоє дітей.

Як повідомив департамент комунікації ГУ НП в Харківській області, всі постраждалі з незначними ушкодженнями доставлені до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги. Медики оцінюють стан їх здоров'я як задовільний.

Поліція встановлює обставини пригоди. Вирішується питання про внесення інформації про ДТП до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

У прес-службі Харківської міськради уточнили, що серед постраждалих пасажирів - двоє дітей 8 і 10 років, а також 17-річний підліток.

Нагадаємо, що увечері 18 жовтня у центрі Харкова сталася масштабна ДТП, внаслідок якої загинули шість людей, ще п'ятеро отримали травми, у тому числі вагітна жінка. На проїжджій частині зіткнулися автомобілі Lexus RX 350 і Volkswagen Touareg, внаслідок чого Lexus вилетів з проїжджої частини і наїхав на групу пішоходів.

Водій Lexus Олена Зайцева раніше вже порушувала правила дорожнього руху.

20 жовтня Київський райсуд Харкова обрав Олені Зайцевій запобіжний захід у вигляді утримання під вартою терміном на 60 діб - до 16 грудня, без можливості внесення застави.

6 листопада правоохоронці повідомили про підозру водієві позашляховика Volkswagen Touareg Геннадію Дронову, який є другим учасником ДТП у Харкові.

8 листопада Київський райсуд Харкова заарештував Дронова терміном на 42 дні без права внесення застави.

Детальніше читайте в матеріалі DT.UA "Смертельна ДТП у Харкові: що відомо про трагедію".