У харківській багатоповерхівці стався вибух газу

02 вересня 14:52

На місці події працюють пожежники, аварійна газова служба і лікарі швидкої допомоги.

 

У спальному районі Харкова у житловому дев'ятиповерховому будинку на вул. Метробудівників,32, пролунав вибух і почалася пожежа, повідомляють користувачі Харківфорума.

"З вікна бачу дим стовпом на Метробудівників, і пожежні машини з сиреною натовпом поїхали. Щойно з сиреною пролетіла аварійна газу. Очевидно, вибух газу у будинку", - написала одна з учасниць форуму.

За словами очевидців, на місці події працюють пожежники, аварійна газова служба і лікарі швидкої допомоги.

Як розповів помічник начальника ГУ ДСНС у Харківській області Ігор Лупандін, йде ліквідація пожежі.

"О 12.47 надійшло повідомлення про вибух у багатоповерховому будинку на Метробудівників, 32. Люди, які телефонували, казали, що чули якийсь вибух. Ймовірно, вогонь виник на п'ятому поверсі, потім поширився на шостий поверх. Зараз триває ліквідація пожежі, на місці працюють 4 автоцистерни, 2 автодрабини та аварійно-рятувальний автомобіль. Крім того, там працюють швидка медична допомога, "Харківгаз" та інші аварійні комунальні служби міста. Інформації про жертви і постраждалих у мене поки немає", - сказав Лупандін.

Він також підкреслив, що про причини пожежі можна буде говорити тільки після її ліквідації.

Разом з тим, на офіційному сайті Харківської міськради наголошується, що, за попередніми даними, стався вибух побутового газу. !zn

Читайте також:

У Києві на Героїв Дніпра згоріло 600 кв. м столичного ринку "Оболонь"

У Криму згорів чоловічий монастир УПЦ МП

У Києві на ринку "Виноградар" згоріли 56 торгових павільйонів