У групі ІС назвали втрати бойовиків за тиждень бойових дій в Донбасі

08 травня 11:45

Найбільших втрат зазнав новоазовський "підрозділ" окупантів.

 

Унаслідок бойових дій на сході України російсько-окупаційні війська продовжують зазнавати втрат, повідомляє координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

Так, за тиждень бойовики втратили в Донбасі 12 осіб. При цьому найбільших втрат зазнав "підрозділ", дислокований в окупованому Новоазовську (Донецька область).

Втрати в "армійських корпусах" терористичних організацій "Л-ДНР":

" 9 ошмсп мп" (Новоазовськ) "1 АК ДНР" - п'ятеро осіб;

"3 омсбр" (Горлівка) – троє осіб;

"7 омсбр" (Брянка) "1 АК ДНР" - чотири особи.

Крім того, в "армійському корпусі" терористичної організації "ЛНР" виникли кадрові проблеми у "частинах і підрозділах" тилу.

"Відзначається нестача, у першу чергу, водіїв і посадових осіб, знайомих з правилами обліку та контролю за витрачанням матеріально-технічних засобів. "Військкомати" і командування "2 АК" намагаються виправити ситуацію активним поширенням оголошень із запрошенням "на службу", - пише Тимчук на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, наприкінці лютого втрати бойовиків становили 11 осіб. Найбільших зазнав "підрозділ", дислокований в окупованій Брянці Луганської області.

Раніше російська газета "Відомості" із посиланням на дані документації до тендеру на страхування військовослужбовців ЗС РФ повідомила про те, що в період з 2012 по 2016 роки втрати російських військ становлять 3035 військовослужбовців. Найбільша кількість загиблих зафіксована у 2014 році (790), коли ЗС РФ вторглися на територію Донбасу.