У ГПУ після ознайомлення зі справою помер екс-прокурор Сайчук

11 лютого 22:22

Колишній прокурор Андрій Сайчук помер у кабінеті слідчого при ознайомленні з матеріалами справи.

 

Екс-прокурор Оболонської прокуратури Андрій Сайчук помер в приміщенні Головного слідчого управління ГПУ після ознайомлення з матеріалами інкримінованої йому справи. Про це повідомив начальник Відділу процесуального керівництва Генпрокуратури Олексій Донський.

За його словами, 11 лютого у Подільському суді проводилося засідання у його справі, після того, як суддя перенесла засідання на тиждень, Сайчук пішов знайомитися з матеріалами справи, після чого відчув себе зле біле ліфта, впав і посинів.

Раніше на своїй сторінці в Facebook журналіст Данило Мокрик повідомив, що колишній прокурор прокуратури міста Києва Андрій Сайчук помер у кабінеті слідчого при ознайомленні з матеріалами справи.

Андрій Сайчук був підозрюваним у справі про незаконне ув'язнення 72-річного активіста Миколи Пасічника під час Революції Гідності, якого звинуватили в організації масових правопорушень.

Нагадаємо, генпрокурор Юрій Луценко анонсував завершення на початку 2019 року чотирирічного розслідування розстрілів на Майдані, результати якого будуть оприлюднені для громадськості.