У ДТП на Одещині постраждали 13 осіб, одна людина загинула

31 сiчня 17:20

На трасі зіштовхнулись легковик і маршрутний автобус.

 

В Одеській області у четвер, 31 січня, зіштовхнулись легкових і маршрутний автобус, одна людина загинула, ще 13 постраждалих дістали травми різного ступеню тяжкості, повідомляє відділ комунікації Національної поліції в Одеській області.

Спочатку правоохоронці повідомляли про сімох постраждалих. Згодом у поліції уточнили, що внаслідок аварії неподалік села Миколаївка постраждали 13 людей, пасажирка мікроавтобусу сполученням "Кілія-Одеса" загинула.

"Внаслідок аварії постраждало 14 людей. 13 з них отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості та були госпіталізовані. Одна жінка - пасажирка маршрутного таксі – загинула", - йдеться у повідомленні.

На місці ДТП працюють поліцейські та рятувальники. Обставини події встановлюються.

Нагадаємо, 11 січня в ДТП у Миколаївській області постраждали двоє українських військовослужбовців – заступник командувача Сухопутними військами Збройних сил України Сергій Кропивченко та його водій. Армійський позашляховик врізався в контейнеровоз тягача MAN, припаркований на узбіччі.

16 грудня минулого року в ДТП у Львівській області загинули чотири людини, зокрема троє військовослужбовців 184-го навчального центру Національної академії сухопутних військ України ім. Петра Сагайдачного. Ще двоє людей отримали травми. Автобус Neoplan виїхав на смугу зустрічного руху та зіштовхнувся з автомобілем Volvo.