У Донецьку з'явилися патріотичні українські листівки, у "ДНР" активізувалася шпигуноманія – ІС

08 листопада 11:07

Боротьба з "українським підпіллям" зводиться до здирання співробітниками "МДБ ДНР" листівок під керівництвом "поліції".

 

Листівки проукраїнського змісту з'явилися в окупованому бойовиками терористичної організації "ДНР" Донецьку, повідомляє координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"Чергова поява в Донецьку в масовій кількості листівок проукраїнського змісту очікувано викликала ажіотаж в "органах безпеки ДНР"", - зазначає Тимчук.

Російські куратори колабораціоністів зажадали від них посилити боротьбу з "українським підпіллям" на окупованих територіях.

"Куратори з ФСБ РФ заявили про неприпустимість, щоб "українське підпілля почувалося в Донецьку як удома", а роль "МДБ ДНР" зводилася до "здирання листівок на зупинках громадського транспорту та з дощок оголошень за допомогою поліції", - пише координатор ІС на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, раніше в окупованому Донецьку в результаті інциденту зі снарядом одна дитина загинула, ще двоє отримали поранення.

Двома місяцями раніше, наприкінці вересня, у центрі окупованого Донецька сталися два вибухи. Вибухи пролунали в районі проспекту Миру в центральній частині міста.