У Дніпрі помічник голови Нацполіції намагався втекти після ДТП

18 серпня 00:46

Фількінштейн скоїв подвійне ДТП і намагався втекти з місця події.

 

У місті Дніпро водій, керуючи автомобілем марки Toyota, скоїв зіткнення з двома автомобілями - Honda і Opel, після чого залишив місце аварії. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив депутат Запорізької облради, адвокат Ярослав Гришин.

За його словами, інцидент стався о 13:00. Невдовзі правоохоронцям вдалося розшукати автомобіль правопорушника і затримати водія.

"Ним виявився помічник начальника ГУ НП в Запорізькій області майор поліції Фількінштейн, 1973 року народження. Проводиться перевірка. Раніше скандального майора поліції Фількінштейна вже звільняли з посади, але він відновився через "реформований суд", - написав Гришин.

Депутат стверджує, що останнім часом Фількінштейн виконував функцію "наглядача" за Кирилівкою (селище міського типу в Запорізькій області), збираючи данину з бізнесу, і нібито передаючи вгору.

"Зараз справу намагаються зам'яти, що є неприпустимим", - констатував Гришин.

Раніше президент Володимир Зеленський вимагав звільнити начальника поліції Дніпропетровської області Віталія Глуховерю через те, що двоє патрульних були звільнені після того, як зупинили автомобіль генерала за порушення ПДР.