ДБР розслідує пожежу у військовій частині на Львівщині

19 листопада 17:47

У наслідок пожежі загинув військовослужбовець.

 

Слідчі теруправління ДБР почали розслідування обставин пожежі у навчальному центрі однієї з військових частин в Яворівському районі Львівської області, повідомляє пресслужба Бюро.

Кримінальне провадження відкрито за недбале ставлення до військової служби, вчинене в умовах особливого періоду, крім воєнного стану (ч. 3 ст. 425 Кримінального кодексу України).

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює військова прокуратура Львівського гарнізону Західного регіону.

Нагадаємо, вранці, 19 листопада, у військовій частині в селищі Старичі на Львівщині спалахнула пожежа. Внаслідок загоряння будівлі загинув 44-річний офіцер, ще один військовий дістав травми та опіки, повідомляє пресслужба Сухопутних військ ЗС України.

Раніше, 14 листопада, пожежа спалахнула на складі зберігання речового майна військової частини 59-ї окремої мотопіхотної бригади. Унаслідок пожежі було знищено майно: близько 1100 кевларових шоломів, 800 бронежилетів, 1500 спальних мішків, 100 польових наметів, понад 1000 одиниць польової форми, 1400 костюмів захисту від води та інше.