Турчинов повідомив про 13 загиблих силовиків у бою біля Волновахи

22 травня 16:44

За словами спікера, коло учасників антитерористичної операції стискається навколо центральної частини Донецької та Луганської областей, де "поки залишається база сепаратистів".

 

У четвер у Донецькій області під час антитерористичної операції загинули 13 українських військових. Про це під час зустрічі з главами церков у четвер, 22 травня, заявив в.о. президента України, спікер Олександр Турчинов.

"Кільце АТО стискається у Донецькій і Луганській областях... Але сьогодні вони спробували розірвати оточення і атакували блокпост за 48 км від Донецька... Від вогню і гранатометів загинули за Україну наші військові хлопці. 13 життів забрала ця операція", - зазначив він.

Нагадаємо, за повідомленням керівника Центру військово-політичних досліджень, представник групи "Інформаційний опір" Дмитра Тимчука, сьогодні в бою з сепаратистами під Волновахою Донецької області загинули 8 українських силовиків, ще 18 осіб було поранено.

У прес-службі Міністерства оборони повідомили, що українські військовослужбовці загинули і отримали поранення під Волновахою у ніч на четвер в результаті вибуху, влаштованого представниками незаконних збройних формувань: "Під час обстрілу один з набоїв влучив у бойову машину, яка знаходилася на блокпості, що спричинило вибух боєкомплекту". !zn

Читайте також:

РНБО прогнозує активізацію терористів у східних регіонах України

У боях під Волновахою загинули вісім українських силовиків, ще 18 поранені

Під Лисичанськом йдуть бої, підірвали міст через Сіверський Донець