Сурков висловив підтримку новому ватажку "ДНР" Пушиліну

08 вересня 13:26

Помічник Путіна сподівається, що "буде продовжено курс" вбитого Захарченка.

 

Помічник президента Російської Федерації Владислав Сурков привітав Дениса Пушиліна з призначенням тимчасово виконуючим обов'язки ватажка "ДНР". Як повідомляє в суботу, 8 вересня, інформресурс бойовиків "Донецьке агентство новин", помічник Володимира Путіна запевнив нового ватажка у своїй підтримці.

За словами Суркова, "голосування" так званих "депутатів" продемонструвало "високий рівень політичної культури" у псевдореспубліці. Він також побажав Пушиліну успіхів на "відповідальній посаді" і висловив надію на те, що "буде продовжено політичний курс" вбитого бойовика Олександра Захарченка.

Раніше стало відомо, що "вибори" нового ватажка "ДНР" призначені на 11 листопада. Тимчасово виконуючим обов'язки 7 вересня призначили так званого "голову народної ради ДНР" Дениса Пушиліна.

Нагадаємо, що ввечері 31 серпня ватажок терористичного угруповання "ДНР" Олександр Захарченко дістав смертельні поранення під час вибуху в кафе "Сепар" на бульварі Пушкіна в Донецьку. Він помер у лікарні. Також загинув охоронець Захарченка.