Суд не став усувати від посади арештованого начальника ХНУПС

24 листопада 23:53

Захист Алімпієва оскаржить в апеляції його ув'язнення під варту.

 

Дзержинський районний суд Харкова не відсторонив від посади начальника Харківського національного університету Повітряних сил ім. Івана Кожедуба Андрія Алімпієва, якого заарештували за підозрою в розтраті 2,4 млн грн. при закупівлі палива.

"Клопотання прокурора про відсторонення від посади генерал-майора Алімпієва А. М. залишено без розгляду. Підкреслюю, що мій підзахисний не був відсторонений від посади начальника ХНУПС їм. І. М. Кожедуба та начальника Харківського військового гарнізону в судовому порядку", - повідомив адвокат Алімпієва Максим Журавльов на своїй сторінці у Facebook у п'ятницю, 24 листопада.

Крім того, захист начальника навчального закладу подав апеляційну скаргу на взяття підозрюваного під варту.

Нагадаємо, що 17 листопада начальника Харківського національного університету Повітряних сил ЗСУ ім. Івана Кожедуба затримали за підозрою в розтраті бюджетних коштів при закупівлі пального. За словами генпрокурора Юрія Луценка, генерал-майор Андрій Алімпієв підозрюється у розтраті 2,4 млн гривень.

20 листопада Дзержинський райсуд Харкова визначив запобіжний захід Алімпієву у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави 1,5 млн гривень.