Сьогодні дорожній коридор "Горлівка-Бахмут" не функціонуватиме — ДПСУ

22 липня 09:24

Це пов'язано із вибухонебезпечною ситуацією на КПВВ "Майорське".

 

У понеділок, 22 липня, дорожній коридор "Горлівка-Бахмут" не функціонуватиме через вибухонебезпечну ситуацію на КПВВ "Майорське", повідомила Державна прикордонна служба України у Facebook. Сьогодні групи Держслужби з надзвичайних ситуацій продовжать перевірку території на наявність вибухонебезпечних предметів.

"Інформуємо що в зв'язку зі збереженням вибухонебезпечної ситуації біля КПВВ "Майорське" завтра, 22 липня, дорожній коридор "Горлівка-Бахмут" функціонувати не буде, пропуск осіб та транспорту у цьому контрольному пункті не здійснюватиметься. Командування об'єднаних сил звертається до громадян із проханням, врахувати цю інформацію при плануванні своїх поїздок через лінію розмежування та обирати інші контрольні пункти в'їзду-виїзду", - йдеться у повідомленні.

Напередодні ДСНС перевіряла прилеглу до КПВВ "Майорське" територію до 19:00. Після перевірки за рішенням командувача операції Об'єднаних сил пропуск через лінію розмежування в пропускному пункті відновили. Таке рішення прийняли з огляду на велику кількість осіб, які очікували відновлення роботи КПВВ.

Читайте також: КПВВ "Майорське" закрили через повідомлення про замінування

Вранці, 21 липня, до служби "102" поліції надійшло анонімне повідомлення про замінування КПВВ "Майорське". Штаб операції Об'єднаних сил вирішив призупинити пропуск осіб і транспортних засобів через лінію розмежування.

У результаті на прилеглій до КПВВ території виявили піротехніки 12 вибухонебезпечних предметів. ДСНС ініціювала питання про тимчасове припинення роботи КПВВ "Майорське".