Смертельна ДТП в Одесі: суд відправив водія BMW під арешт

10 вересня 17:44

Права на внесення застави обраний запобіжний захід не передбачає.

 

Київський районний суд Одеси у понеділок, 10 вересня, обрав запобіжний захід водію, BMW якого потрапив у смертельну дорожньо-транспортну пригоду (ДТП) в Одесі. Чоловіка відправили під арешт без права на внесення застави, повідомляє "Громадське". Унаслідок аварії двоє людей загинули, ще четверо дістали поранення.

Таким чином суд підтримав клопотання прокуратури про арешт 27-річного одесита на строк 60 діб і без альтернативи внесення застави. Йому інкримінована ч. 3 статті 286 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель людей.

Санкція статті передбачає від п'яти до десяти років ув'язнення з позбавленням права керувати транспортним засобом на строк до трьох років. Напередодні йому оголосили підозру у вчиненні злочину.

Нагадаємо, 9 вересня на Фонтанській дорозі в Одесі автомобіль BMW на великій швидкості зіткнувся з автомобілем Skoda, після чого влетів у зупинку, на якій у той час знаходилися люди. За даним ЗМІ, водій BMW раніше неодноразово порушував правила дорожнього руху.

Унаслідок аварії загинули 56-річна жінка та 52-річний чоловік. Травми різного ступеню тяжкості дістали пасажирка BMW, 30-річна жінка та курсант, які стояли на узбіччі. Особу ще одного постраждалого досі не встановлено – він у тяжкому стані в лікарні.