Сім'ям загиблих в Дніпрі поліцейських пообіцяли компенсації та квартири

27 вересня 03:41

Сім'ї будуть отримувати пенсії по втраті годувальника.

 

Сім'ям двох патрульних поліцейських, застрелених у Дніпрі у неділю, 25 вересня, виплатять компенсацію, а також дадуть квартири та пенсії по втраті годувальника.

"Сім'ї загиблих патрульних в Дніпрі отримають одноразову допомогу в розмірі 725 тисяч гривень. Їм також будуть придбані двокімнатні квартири і нараховані пенсії по втраті годувальника сім'ї", - написав на своїй сторінці у Facebook народний депутат України Мустафа Найєм.

Читайте також: Водієві маршрутки, який намагався зупинити вбивцю патрульних в Дніпрі, видали зброю

Нагадаємо, вранці 25 вересня у Дніпрі водій автомобіля Citroen застрелив патрульного поліцейського Артема Кутушєва, який зупинив його автомобіль за порушення правил дорожнього руху. Працівник патрульної поліції загинув на місці, а його напарниця Ольга Макаренко отримала поранення. Згодом вона померла у лікарні під час операції. Кутушев виховував трирічну доньку, Макаренко - двох синів.

У вбивстві патрульних підозрюють 33-річного жителя міста Торез Донецької області Олександра Пугачова. Радник міністра внутрішніх справ, народний депутат Антон Геращенко повідомив, що Пугачов є колишнім бійцем батальйону "Торнадо".

Пізніше міністр МВС Арсен Аваков повідомив, що вбивця поліцейських затриманий. Він отримав поранення в перестрілці з правоохоронцями і йому зробили операцію в одній з лікарень Дніпра.