Сили антитерору закінчують заходи з зачистки Лисичанська

25 липня 09:31

Операція зі звільнення цього міста тривала дві доби і була вкрай важкою. Терористи чинили впертий опір. Частина з них впала в паніку і покинула місто напередодні головного штурму, приєднавшись до інших бандитів.

 

Сили антитерористичної операції закінчують заходи з зачистки Лисичанська. Місто повністю контролюється українськими силовиками, повідомив координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко у свою чергу повідомив, що під час боїв за місто загинув командир бригади і сержант 24-ї бригади ЗСУ, у реанімації перебуває підполковник. У батальйону "Донбас" - троє легкопоранених.

Як уточнили у прес-центрі АТО, державний прапор України над міською радою Лисичанська було піднято о 22:20 четверга.

"Операція зі звільнення цього міста тривала дві доби і була вкрай важкою. Терористи чинили впертий опір. Частина з них впала в паніку і покинула місто напередодні головного штурму, приєднавшись до інших бандитів. Завдяки чітко спланованій операції штабом АТО, військовослужбовцями Збройних сил України було завдано потужних ударів з декількох напрямків по місцям скупчення живої сили противника, блокпостам, опорним пунктам та іншим укріпленим районам бандформувань, що в підсумку дозволило звільнити Лисичанськ від загарбників", - йдеться в повідомленні, опублікованому на сторінці прес-центру в Facebook. !zn

Читайте також:

Наливайченко: СБУ виявляє шпигунів навіть у штабі АТО

Українські штурмовики Су-25 збили не терористи, ракети було випущено з-за кордону, - Інформ-центр РНБО

Сили АТО звільнили Карлівку, Нетайлове і Первомайське під Донецьком


Дмитро Тимчук