Різдво 2019: куди сходити з родиною в Києві

05 сiчня 08:00

На киян і гостей столиці чекає безліч цікавих локацій.

 

Настала пора зимових свят - час, коли кожен хоче провести час з родиною, зануритися в атмосферу чарівництва і чекає справжнього дива. Для жителів Києві та гостей столиці підготовлено безліч різних локацій і заходів, які дозволять повною мірою насолодитися духом Різдва.

Країна північного сяйва

Де: Контрактова площа

Коли: 15 грудня – 20 січня

О котрій: з 12:00

На відвідувачів чекають пригоди, веселощі і розваги; творчі майстер-класи, мистецькі перформанси та інсталяції.

Зимова країна

Де: ВДНГ

Коли: 8 грудня – 10 січня

У цьому році локації на ВДНГ створили в стилі історії і духу українського Різдва. Головний символ - солом'яні "павучки", що колись служили оберегами для наших предків. Там також можна знайти цікаву фотозону, резиденцію Діда Мороза, локацію з крижаними скульптурами і ще безліч розваг.

Цитрусове королівство

Де: Співоче поле

Коли: 21 грудня – 7 січня

О котрій: з 10:00 до 23:00

Вартість: дорослий квиток – 100 гривень, дитячий – 75 гривень

Відвідувачі зможуть подивитися на замки, які були зроблені з понад 120 тонн апельсинів і лимонів. Крім того, у програмі фестивалю також є льодові експозиції, цитрусова ялинка, вхідні лимонні арки, резиденція цитрусового Санти, новорічна пошта побажань, сувенірні магазини і катання на собачих упряжках.

Різдвяне містечко

Де: вулиця Малинска, 16

Коли: 4-6 січня

О котрій: з 12:00

На Академмістечку побудують справжнє Різдвяне містечко, де заняття по душі знайде собі не тільки дорослий, але і дитина. Безліч приємних сюрпризів, квест-кімнати, лазерне шоу, безліч локацій і атракціонів - час тут пролетить непомітно.

Новорічна ковзанка

Де: парк імені Тараса Шевченка

Коли: 31 грудня – 14 січня

О котрій: з 11:00

У центрі Києва облаштований безкоштовна ковзанка. Це єдина в Україні ковзанка круглої форми. Тут також розташовуються тематичні фотозони, світлове 3D-шоу на льоду, зони відпочинку і багато інших сюрпризів.

Різдво у музеї Ханенків

Коли: 3-5 січня

О котрій: з 14:00

Вартість: екскурсія – 35 гривень, вхід на експозицію безкоштовний

Екскурсія "Велика традиція Європи: Мадонна з немовлям" - знайомство з іконографією та символізмом різних типів зображень Діви Марії з немовлям, історією та еволюцією традиції від VI до XVI століття на матеріалі експозиції та фондів музею Ханенків.