Ремонтники замінили половину пошкодженого трубопроводу біля ТРЦ "Ocean Plaza": фоторепортаж

14 сiчня 22:03

Ремонтні роботи триватимуть протягом ночі.

 

Станом на вечір вівторка, 14 січня, ремонтники замінили половину пошкодженої ділянки труби біля ТРЦ Ocean Plaza в Києві, повідомляє прес-служба КП "Київтеплоенерго".

"За ніч і сьогоднішній день співробітники "Київтеплоенерго" розрили місце пошкодження, здійснили демонтаж пошкодженого трубопроводу, виконали роботи з гідроізоляції й укрупнення вузлів трубопроводів. Станом на 18:00 уже змонтовано 12 м тепломережі", - йдеться в повідомленні, опублікованому на офіційній сторінці КП у Facebook.

"Київтеплоенерго" уточнили, що підлягає заміні 23 м труби. Ремонтні роботи триватимуть усю ніч. Завершити монтаж трубопроводу планують до ранку середи, 15 січня. Після цього проводитиметься відновлення асфальтного покриття.

Увечері 13 січня біля станції метро "Либідська" у Києві прорвало трубу з гарячою водою, що затопила проїжджу частину і нижній поверх ТРЦ Ocean Plaza. Рятувальники ДСНС евакуювали з місця події 13 осіб. По медичну допомогу звернулися дев'ятеро людей, які отримали термічні опіки.

Трубопровід діаметром 1 метр було прокладено у 1987 році.

Після НП роботу ТРЦ було припинено. Прокуратура зареєструвала кримінальне провадження за статтею про порушення правил безпечної експлуатації будівель. Розслідуватиме його столична поліція.