Радник прем'єра Голик: Дніпропетровщина отримає оновлені дороги

16 сiчня 11:08

 

Кабмін затвердив перелік доріг, які будуть ремонтуватися "Укравтодором" в 2020 році, і в ньому значну увагу надано Дніпропетровській області. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив радник прем'єр-міністра Юрій Голик.

"Чудові новини для Дніпропетровської області, яка стала мені рідною. Після декількох років, коли "Укравтодор" область не помічав і фінансував її за залишковим принципом, в цьому році вже є фінансування на ремонт наступних доріг: Об'їзна Дніпра, Дніпро – Решетилівка, Дніпро – Нікополь, Дніпро - Кривий Ріг, Кропивницький - Кривий Ріг", - зазначив Голик.

Як повідомлялося, на 2020 й рік в Дорожньому фонді закладено понад 66 млрд грн. З них на дороги 31,5 млрд грн - це бюджетні кошти, ще 20,5 млрд грн - кошти міжнародних організацій. Уряд поставив перед собою мету побудувати і відремонтувати не менше 4 тисяч кілометрів доріг по всій Україні.

"Це тільки перше джерело фінансування доріг "Укравтодору", буде ще два, над якими ведеться робота прямо зараз. Але вже у першому транші обсяг фінансування більший, ніж за весь минулий рік. Технічна і процедурна робота над кожною дорогою вже йде повним ходом", - підкреслив Голик.

Як раніше заявив радник прем'єр-міністра Юрій Голик, відтепер "Укравтодор" буде будувати дороги протягом одного року кожну. "Нові об'єкти будуть реалізовуватися в рамках концепції від початку і до кінця, і бажано в рамках року", - заявив він.