Пєсков відмовився коментувати ситуацію в окупованому Луганську

23 листопада 18:14

У Кремлі вирішили не озвучувати нюансів події.

 

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков у четвер, 23 листопада, не став коментувати ситуацію в окупованому Луганську, передають "РИА Новости".

У російському виданні нагадали про заяву ватажка "ЛНР" Ігоря Плотницького про те, що всі спроби дестабілізації обстановки марні, і найближчим часом вони будуть повністю нейтралізовані.

Тим часом Пєсков раніше заявляв, що в Кремлі є розуміння того, що відбувається в Луганську, але від коментарів утримуються до появи більш детальної інформації.

"Я залишаю без відповіді питання, скажімо так, якихось нюансів я б не став зараз озвучувати", - сказав прес-секретар Володимира Путіна, відповідаючи на питання про те, чи з'явилася інформація щодо того, що відбувається в Луганську, і чи підтримує Кремль можливу там зміну "влади".

Нагадаємо, вранці у вівторок, 21 листопада, центр окупованого Луганська оточили озброєні бойовики без розпізнавальних знаків, а під "управління МВС" підігнали БТР. Звільнений "міністр" Ігор Корнет забарикадувався в будинку разом із лояльним йому колишнім спецпідрозділом "Беркут".

Спостерігачі ОБСЄ зафіксували прибуття в Луганськ військової техніки і бойовиків.

Про хронологію подій в окупованому Луганську та їх розвиток читайте у матеріалі DT.UA "Переворот у "ЛНР": що відбувається в окупованому Луганську".