Пункт пропуску "Станиця Луганська" переходить на новий графік роботи

09 сiчня 16:33

Відзавтра він працюватиме з сьомої ранку до п'ятої години вечора.

 

Контрольно-пропускний пункт в'їзду-виїзду "Станиця Луганська" переходить на новий графік роботи, повідомляє прес-служба Станично-Луганської районної державної адміністрації.

Із середи, 10 січня, пропуск людей здійснюватиметься "у нових часових рамках, які встановлюються для режиму роботи контрольного пункту з 7:00 до 17:00".

"У зв'язку зі змінами режиму роботи КПВВ просимо громадян врахувати цю інформацію при плануванні поїздок і перетині лінії розмежування в районі проведення АТО", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося раніше, пропуск людей через КПВВ "Станиця Луганська" було тимчасово призупинено у зв'язку з ремонтом мосту, що веде на окуповану частину Луганської області.

Питання ремонту дерев'яних настилів на зруйнованих ділянках мостового переходу біля КПВВ "Станиця Луганська" було піднято на засіданні Тристоронньої контактної групи в Мінську.

"Відновлення зруйнованого мосту істотно підвищить рівень безпечного руху цивільного населення, яке прямує через лінію розмежування в обидва напрямки", - зазначили в Державній прикордонній службі України.