Пункт пропуску на кордоні зі Словаччиною тимчасово зупинить роботу

13 березня 20:29

Обмеження торкнуться пропуску вантажних автомобілів.

 

Пункт пропуску "Ужгород-Вишнє Німецьке" тимчасово призупинить оформлення і пропуск вантажних автомобілів. Про це попереджає прес-служба ДФС.

Повідомляється, що пункт пропуску працюватиме з обмеженнями з 18 по 22 березня у зв'язку з калібруванням ваги на словацькій стороні.

"Під час робіт рух вантажівок буде можливим лише по одній смузі, яка буде позначена тимчасовими дорожніми знаками. Водіїв просять дотримуватися цих знаків при перетині державного кордону", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що обмеження не торкнеться пасажирського напряму.

Раніше повідомлялося про те, що в місті Золоте Луганської області у квітні планують облаштувати тимчасовий пункт евакуації жителів, чиї будинки пошкоджені обстрілом.

ВГА створені у містах Щастя і Волноваха. З початку року в Луганській області в чергах на пунктах пропуску померли п'ять осіб. За даними української розвідки, на одному з блокпостів окупантів в Луганській області троє чоловіків померли в ході допиту, влаштованого бойовиками так званого "МГБ ЛНР".

Також 7 лютого на блокпосту "Олександрівка" на виїзді з тимчасово окупованого Донецька помер професор Донецького медичного університету Юрій Гак.

На засіданні ТКГ в Мінську закликали сторони розширити пункти пропуску на лінії розмежування і провести розмінування.