Пункт пропуску "Майорське" відновив роботу

23 липня 10:49

Усі КПВВ на лінії розмежування в Донбасі працюють у штатному режимі.

 

Контрольний пункт в'їзду-виїзду "Майорське" на лінії розмежування в Донбасі у вівторок, 23 липня, працює у штатному режимі, повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України (ДПСУ).

"Сьогодні усі КПВВ на лінії розмежування відкрились о 6:00 згідно з літнім графіком роботи та функціонують у штатному режимі, зокрема і КПВВ "Майорське", яке вчора не працювало у зв'язку з вибухонебезпечною ситуацією", - йдеться у повідомленні.

Пункт пропуску забезпечує рух громадян і транспорту між тимчасово окупованими і підконтрольними Україні територіями Донеччини у межах дорожнього коридору "Горлівка-Бахмут". Через вибухонебезпечну ситуацію поблизу КПВВ він не працював із 21 липня.

Вранці, 21 липня, до служби "102" поліції надійшло анонімне повідомлення про замінування КПВВ "Майорське". Штаб операції Об'єднаних сил вирішив призупинити пропуск осіб і транспортних засобів через лінію розмежування.

За результатами обстеження прилеглої до КПВВ території піротехніки виявили 12 вибухонебезпечних предметів. ДСНС ініціювала питання про тимчасове припинення роботи КПВВ "Майорське".