Правоохоронці затримали ймовірних виконавців замаху на заступника голови Одеської облради Радковського

13 жовтня 09:37

Подробиці затримання поки невідомі.

 

Співробітники поліції спільно з оперативниками Служби безпеки України затримали ймовірних виконавців замаху на першого заступника керівника Одеської облради Олега Радковського. Про це повідомив на своїй сторінці у facebook начальник Головного управління Нацполиции в Одеській області Дмитро Головін.

Раніше повідомлялося, що ввечері 4 жовтня у центрі Одеси невідомі поранили з дрібнокаліберної гвинтівки першого заступника Одеської обласної ради Олега Радковського. У поліції журналістам видання "Думська" повідомили, що депутат отримав вогнепальні поранення в руку, ногу та поперек.

Олег Радковський очолює одеську обласну організацію ВО "Батьківщина". У 2001-2005 був членом "Морської партії" Сергія Ківалова.

З 2002 року регулярно обирався депутатом міської та обласної рад.

Обирався до Верховної Ради VI і VII скликань від "Блоку Юлії Тимошенко", був членом парламентського комітету з питань транспорту і зв'язку.

З 1991 очолює українсько-американське підприємство "Берег-Сервіс", яке займається будівельним та рекламним бізнесом, торгівлею продуктами харчування та медикаментами.