Правоохоронці затримали чоловіка, який вистрелив у депутата від БПП

08 травня 13:25

Під час обшуку у затриманого вилучили декілька одиниць незареєстрованої зброї.

 

Правоохоронці затримали підозрюваного у стрільбі в селі Санжійка Одеської області, унаслідок якої отримав поранення народний депутат від фракції "Блок Петра Порошенка" Олександр Урбанський. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Одеської області.

Вказується, що під час огляду місця події слідчо-оперативною групою було вилучено декілька гільз від пристрою травматичної дії. Підозрюваного затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу, його дії кваліфікуються частиною 4 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу.

Під час обшуку у затриманого вилучили ще декілька одиниць незареєстрованої зброї. Ці відомості внесуть до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК.

Раніше ЗМІ з посиланням на голову Одеської обласної ради та брата депутата Анатолія Урбанського повідомили про те, що внаслідок конфлікту в готелі Санжійки було поранено Олександра Урбанського. За його словами, напад не пов'язаний із парламентською діяльністю, депутат заступився за свою дружину, до якої з образами чіплявся директор готелю.