#ПорошенкоВетуй1558: реакція соцмереж на прийняття закону про валютні кредити

03 липня 12:43

Багато українців вважають рішення Ради несправедливим.

 

Користувачі соцмереж негативно відреагували на ухвалення Верховною Радою напередодні закону про реструктуризацію валютних кредитів.

Народний депутат Володимир Парасюк після прийняття закону розрекламував його як "хороший", додавши, що "людей обікрали на курсі". Депутат заявив, що "не треба жаліти банки" і що тяжкість рестструктуризации ляже на них.

Однак після шквал критичних коментарів він відредагував пост, визнавши, що депутати "погарячкували". Ряд користувачів, тим не менш, вже почалися звинувачення в некомпетентності і насмішками.

зробіть, будь ласка, репостНІХТО НЕ БУДЕ ПЛАТИТИ ЗА НІЧИЇ БОРГІ. КРАПКА.Перечитавши коментарі і зробив висновок, що дій...

Posted by Володимир Парасюк on 2 Липень 2015 р.

Українці в соцмережах висловлюють своє обурення тим, що в разі вступу закону в силу багатьом з них фактично доведеться платити за кредити, які вони не брали. У Twitter поширюється хештег .

На цьому тлі низка депутатів вже заявили про відкликання своїх голосів. Проте поки неясно, чи матимуть їхні заяви який-небудь ефект: у регламентному комітеті Ради заявили, що процедури відкликання просто не існує.

Не розумію цирку з відкликанням своїх голосів за законом про валютні кредити. Що це за законотворчий ctrl+z?Регламент ВР...

Posted by Artem Afian on 2 Липень 2015 р.

У мене виникло питання до товариша (панові язик не повертається) Парасюку: заяву про те, що перерахунок кредитників п...

Posted by Anatolii Baronin on 2 Липень 2015 р.